Han Felix


Han Felix… uw Business Coach

Een sterk CV met 3 expertises, voldoende economische/rationele bagage en behoefte, zelfs urgentie tot verdieping, mijn IK-verdieping. Ondanks ruim 20 jaar ervaring in management/project en consultancy rollen, een passie voor innovatie en technologie gedreven settings. Wist ik dat er meer te halen was uit mezelf en mijn omgeving maar of, waar en hoe te beginnen. Zo stond ik er in 2014 voor.

De volgende elementen legden de basis van TTH: mijn onderzoekende en ondernemende geest, de intentie om belangen van professionals en organisaties bij elkaar te brengen binnen de nieuwe realiteiten van ondernemerschap, de overtuiging dat ieder mens bron van innovatie is en mijn drijfveer om anderen te ondersteunen in (leiderschaps-)keuzes. 

Zonder data en performance te onderschatten,  leverde dit de overtuiging dat de mens centraal staat in een toekomstbestendige organisatie. In 2014 investeerde ik in de opleiding tot ICF Coach en ontsloot zich een mondiaal netwerk achter mijn HR Coach praktijk. In essentie, begeleid ik via o.a. de TalentKey & Mirror, doelgericht experimenteren/leren/groeien. Zo creëerde ik mijn uitgangspositie om professionals en leiders/ondernemers te mogen coachen, want daar word ik gelukkig van op de IK-verdieping!

Als mensen ruwe diamanten zijn….dan is het aan ons zelf om onze facetten te slijpen en te glanzen!